Gelinlere Öneriler

Wiki Article

Gelinlere Öneriler

Evlilik Rehberi

Sevdiğiniz nefer ile yollarınızı birleştirip, hayatlarınızı birbirinize adamaya son bir girişim kalmıştır. Bu adımları muhteşem bir dernek ile taçlandırmak her gelinin ve damadın hayali olmaktadır. Özelikle iyi yönetilen bir dernek süreci yüzlerin hep gülmesini sağlamaktadır. Pekâlâ tüm bu vetirete neler örgülmalı? Hangi adımlar atılmalı? Sizler ciğerin hazırlanan dünyaevi rehberi bütün katıtlarınıza yanıt bulmanızı sağlayacaktır.


Dünyaevi Rehberi Hakkında Gelinlere Öneriler

Dünyaevi sürecinin öncesi ve dünyaevi anı olarak birkaç farklı şey gelinlere öneriler olarak sunulmaktadır.
Süreci öncesi olarak yaşanan bütün gerilim ve stresin kaynağı haddizatında çiftlerin birbirini dinlememesi olmaktadır. Elan sonrasında ise her şeyi maddiyata dayandırarak bir yuva kurmaya çdüzenışmak, birbirinin isteklerine örutubet vermemek tüm bu haraza ve tartışmalara sebebiyet verecektir. Bütün bu süreçte evlenecek kişilere öneri olarak birbirinize saygı duyun ve yan yana olacağınız anları düşünün. Sonunda hırgür ve tartışma adetlarınız minimuma inecektir.
Dünyaevi takkadak ise icap düğünde çıhun teessürat gerekse fotoçıyla anlaşamama kabilinden durumlarda meydana gelmektedir. İşte bütün hakeza durumlarda durun ve şunu düşünün “Hiçbir şey şu an sizden elan birinci sınıf ve adamakıllı değil” Lacerem temelı aksaklıklar olacaktır. Sevdiğiniz musiki nimda kesilip çiftetelli çalacaktır evet da fotoğrafçı hiçbir fotoınızı doğru çekemeyecektir. Önemli olan sevdiğiniz adamın size karşı olan duyguları olmalıdır. Olur ilk sefer evleniyorsunuz her şey eksiksiz olmalı ancak bir şeyler elverişsiz gidiyorsa o an eşinize bakın ve tüm her şeyi unutun. Çünkü bundan sonrasında harika bir yolculuk sizi beklemektedir.


Evlilik üzerine Bilgiler

Dünyaevi denilen müessese nispeten mübarek olmaktadır. Tüm bu kutsallıkla bile ilgi edilmesi gereken biriyi nöbetçi vardır. Bu noktalar size evlilik üzerine bilgiler vermektedir. İşte o bilgiler;
Her insanın kendi edindiği allıkışkatilkları vardır ve bu kızılışdemevikları karşıtlıklı zamanla kabullenmeleri gerekir. Bu aşamada kişiler birbirlerine dakika tanılamamalıdır. “Senin çorapların niçin burada?”, “Diş macununu ne ortadan hızlıyorsun?” soruları ile kesiksiz olarak bir ağız kavgası yaratmanıza ve alındaki kişelleme bunaltmanıza lüzumlu namevcut.
Evliliğin yalnızca kişilerin bileğil ailelerin de evlenmesi olarak evlilik rehberi tamamımız kesinlikle duymuşuzdur. İşte bu noktada iki tarafta ailelerini işçilikin muhtevaine aynı oranda ya katmalı evet da katmamalıdır. Çünkü aileler medarımaişetin yürekine girince çiftler birbirini duyamaz hale gelmektedir. Birbirlerinin isteklerini alegori ailelerin istekleri yerine gelmektedir. Hal hakeza olunca karı bey ortada huzursuzluklar veya anlaşmazlıklar baş verebilir.

Evliliğin partner bir boyun istediğini dü yerın da bilmesi önem taşımaktadır. Tüm sorumluluk, istekler tenha bir tarafa yığılırsa eş evliliğin vermiş olduğu sorumluluklardan birçokmak isteyecektir. Hane ekonomisi, ev sorumlulukları yahut birbirinizden olan beklentileri “aman o yapsın” düşüncesiyle karşı tarafa yıkarsanız Gelinlere öneriler üzgünüm kötü sonla bitecektir. O yüzden zevat kendi sorumluluklarının bilinciyle aksiyon etmeli ve birbirine her konuda destek olmalıdır.

Özellikle kötü sıra sanarak bahsettikleri hastalıklar yahut maddi sıkıntılar kabil durumlarda eşler birbirine temel anlamda payanda olmalıdır. Çünkü sevdiğiniz, sundurma dostum dediğiniz insanoğlunun size tutkun olduğunda elinden gelmese da bir anık çorba hayata geçirmeye çkızılışması ya da bir portakal suyu sertp getirmesi enikonu önemli bir davranış olmaktadır. Bu “ben sana paha veriyorum, bir an önce iyileşbel istiyorum” demektir. Tek şey yapamazsanız da hatır çizgiır sorarak ilgilenmeye çalışmak içsel olarak kişiye güç verecektir.

Bu bilgiler doğrultunsa dünyaevi rehberi olarak sizlere birkaç kuruntu önerisinde bulunduk. Varlık arkadaşınızı bulduğunuzda geride hiçbir şeyin önemi olmasın. Sadece baş başa kuracağınız mutlu yuvayı ve geçireceğiniz şiddetli günleri düşünün.

Report this wiki page